Vreau sa cumpar o carte

Pretul unei carti este de 29 ron

ATENTIE!!!

Pentru a evita nelivrarea coletelor, va rugam sa completati in formular o adresa la care puteti fi gasiti in timpul saptamanii intre orele 10-17. Daca refuzati sau nu vi se livreaza un colet, Fundatia Mihai Nesu achita la curier 16 ron, pentru returnarea produselor, echivalentul unei contributii a parintilor pentru o sedinta de terapie.

Dacă doriti trimiterea cartilor prin Urgent Cargus, costul transportului cu ramburs, in oras, fara km suplimentari va fi de 22 ron. La acesta se adauga pretul cartilor comandate.

În cazul în care nu doriți să plătiți coletul ramburs la curier, puteți depune banii  pe carti prin transfer bancar in contul fundatiei  RO63BTRLRONCRT0246793101, deschis la Banca Transilvania,  trimiteti dovada plății la adresa info@cartemnf.com și veți achita doar transportul 16 ron.

O alta variata este livrarea prin Posta Romana, pe care o recomandam in special daca stati la sat si care costa 12 ron + pretul cartilor dorite, dar va trebui sa mergeti sa ridicati coletul de la Oficiul Postal.

Daca doriti sa achizitionati un numar mai mare de carti sau doriti sa vindeti cartile in magazinul dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pe email la adresa, info@cartemnf.com

Va multumim!